Ervaringen

Wauw! Jullie huis was de perfecte setting voor ons weekend met de familie! Ik denk niet dat we ooit al ergens gelogeerd hebben waar alles gewoon zó af was: de omgeving, de prachtige tuin en het huis natuurlijk, waar aan ieder mogelijk detail werd gedacht…

Nogmaals bedankt! ♥

Chantal, Liam, Marc, Lilian, Ella en Bianca

 

Een heerlijke plek waar niets aan het toeval wordt overgelaten. Een authentiek en gezellig ‘huis’, want het is niet zomaar een ‘vakantiewoning’… Alles is aanwezig om hier als familie of vrienden je onmiddellijk ’thuis’ te voelen. De lichtjes buiten, de ‘stove’ binnen… Op en top sfeermakers!

Tot ziens! Lieve groetjes ♥

Familie Colle

 

Jullie schreven op het krijtbord “ENJOY THE LITTLE THINGS”. Dat is ons zeker gelukt!!! Zo’n zalig huis om te verblijven. Aan alles is gedacht. In ieder hoekje zoals binnen als buiten kan je genieten. 

Hartelijke dank!

De Brugse vrienden

 

We hebben hier heerlijk genoten! Ons hart werd hier deugddoend verwarmd: Zó gezellig, hemelse kachelwarmte, de aantrekkelijke voute, het mooie zicht vanuit de knusse raampjes, leuke wandelingen! Kortom heerlijk onthaast!!! Deze keer volop in het winterse kader en we hopen gauw nog eens terug te komen in de zomer.

Liefs en dankjewel voor het fijne contact!

Liesbeth, Herman, Nathalie en Wim

 

Wat een heerlijk weekend hebben we hier gehad!!!  Een fantastisch, zalige omgeving, een prachtig huis! Alles er op en er aan! We waren al fan van het eerste uur! Hier komen we nog zeker terug!

Dankjewel! ♥

Familie Deschrijver

 

Compliment voor deze idyllische plek! De superlatieven leggen we in de vorige commentaren van de eerste gasten! We moeten in herhaling vallen. Wat we vooral hebben gevoeld is de aanwezigheid van iemand die deze plek heeft ingericht alsof het voor zijn of haar zelf was. Met veel smaak, intimiteit, maar vol genegenheid. We komen hopelijk nog eens terug, hopelijk, want van zodra dit ‘bekend’ wordt vrees ik ervoor.

Hopelijk tot de volgende keer!

Familie Lannoy

 

Wat een heerlijk, leuk, gezellig weekend! We hebben er allen van genoten in jullie prachtig huis! Alles was op en top! Dit adresje gaan we zeker aanbevelen of is voor herhaling vatbaar.

Bedankt en lieve groetjes van onze familie.

Familie Chantal

 

Onze jaarlijkse samenkomst met vrienden om even tot rust te komen weg van de dagelijkse drukte… Waar kon dit beter plaatsvinden dan in deze idyllische cottage midden in de velden voorzien van alle comfort. 
Gewoonweg TOP!

Familie Verstraete

 

Wat een heerlijk weekend hebben we hier gehad. Een mooi huis met alle comfort en met veel smaak ingericht. Prima uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Fantastisch weer, weids uitzicht met nauwkeurig getrokken aardappelvelden.

Bedankt en hartelijke groeten.

Familie Claes

 

We hebben hier genoten van onze 2 weken R.U.S.T. We hebben het uiteraard fantastisch getroffen met het weer, maar evenzeer  fantastisch getroffen met jullie huis, de ligging en het uitzicht en bovenal jullie oprechte aandacht en zorg voor jullie gasten en hun comfort. Voor ons krijgt Cottage 33 11/10!

Veel plezier verder met jullie uitbating van jullie 5 sterren vakantiehuis!

Familie Dobbels

 

Wat een zalige dagen! Genoten van jullie mooi en gezellig huisje, met de ganse familie. Prachtig weertje gehad, lekker kunnen genieten van de zon. We voelden ons echt thuis. Wat een rust! Zalig! Zeker tot een volgende keer!

 

Lucrèce en familie

 

Het weekend startte al met een ongelooflijk warme ontvangst. En dan het huis… Prachtig afgewerkt, super gezellig. Ieder hoekje heeft een leuk detail. Fantastisch goeie bedden. Aan alles is hier werkelijk gedacht. Een echte aanrader! 

Bedankt voor het heerlijke weekend!

Familie Christiaens

 

Bedankt voor het prachtige verblijf! We hebben dubbel en dik genoten van ons familieweekend. Ook de darts was dik in orde! Bedankt in naam van onze mannen 😉

Tot snel!

Familie De Wilde – De Gelder

 

In plaats van een geweldige 2-daagse konden wij onverwacht genieten van een 3-daagse mini-vakantie. Wat fijn dat we ons verblijf konden verlengen. Ondanks het gure weer dit weekend hebben we een heel leuke ‘familietijd’ gehad. We hebben heel wat toffe interieur ideetjes opgedaan, jullie hebben zeker smaak! Het Hof van Commerce is een must do! Zeker aangezien het zich op wandelafstand bevindt. Wij komen zeker terug!

Familie Van den Broeck ♥